top of page

Aire condicionat

¨CLIMATITZAR LA SEVA LLAR PROPORCIONANT-LI CONFORT EN QUALSEVOL ÈPOCA DE L'ANY ... AQUESTA ÉS LA NOSTRA FEINA¨, tenint en compte el número de dependències a climatitzar, li recomanarem els equips que millor s'adaptin al seu habitatge i al seu pressupost, tant en cases, apartaments o xalets, segona residència o habitatge habitual, així com en restaurants i locals comercials; sistema split, multisplit, conductes o cassette.

A COSCLIMA, som especialistes en instal·lacions de canonada oculta i desaigües naturals, perquè igual que la funcionalitat, l'estètica i el confort SÓN MOLT IMPORTANTS en les nostres instal•lacions.

Li oferim als nostres clients una instal·lació integral, realitzant segons sigui necessari; els treballs d'electricitat, fontaneria, paleteria, pintura o pladur, segons sigui el cas.

SPLIT PARET 1X1

- Conjunt split paret 1x1; 1 unitat interior, 1 unitat exterior i 1 comandament a distància.

Split inverter

SPLIT PARET 2x1

- Conjunt split paret 2x1; 2 unitats interiors, 1 unitat exterior i 2 comandaments a distància.

Split inverter doble

Un tècnic es posarà en contacte amb tu i et farà una valoració abans de 24 hores i d'acord a les teves necessitats i pressupost..

Treballem amb marques de reconeguda trajectòria en el mercat de la climatització, per tal d'oferir als nostres clients una garantia integral, tant de la instal·lació com dels equips subministrats i instal·lats.

 

COSCLIMA.COM, mes de 15 anys climatitzant llars.

Daikin
Mitsubishi electric
Junkers
Baxi Roca
Fujitsu
Kosner
LG
HTW
Riello
Carrier
bottom of page